Изяви и успехи

У ч е б н а 2 0 2 3 – 2 4 година

Изяви на наши възпитаници

Илина Ант. Джамбазова – първо място във фолклорен фестивал „Като жива вода“ – Суворово 2024

 

У ч е б н а 2 0 2 2 – 2 0 2 3 година

Н о в а и з я в а н а Дария Филева от група „Златна рибка“

25.09.2022г. – Национална спортна база „Спортпалас“ – Варна

 

У ч е б н а 2 0 2 1 – 2 2 година

Изяви и успехи през второ полугодие

През месец февруари деца от нашите групи се включиха в IV Национален детски конкурс „Картичка за мама“ на издателска група „Просвета“.  За впечатляващите творби всички получиха грамоти.

През месец май випускниците на детската градина участваха с много добър успех в XVI-тото национално математическото съзтезание „Малкият принц“ – 2022 към Частно езиково училище и детска градина. Децата постигнаха отлични резултати, показателно за математическата подготовка в групата през годината, като Катерина Вътева е класирана на първо, а Йоан Миланов на трето място. Поздравления за победителите и всички представители на ДГ №25 „Златно зрънце“ от група „Слънчо“, които се състезаваха в математическата надпревара!

https://www.thelittleprinceschool.com/school/news/1209-aplodismenti-za-pobeditelite-msmp-2022?fbclid=IwAR0SAHIIEEGlEmlOdyAm_AjOzJPYnsM1GQbu8QKUQ79un1BjRd-RT7n34G0

 

 

У ч е б н а 2 0 2 0 – 2 0 2 1 година

Учебна 2019 – 20 година

Даника Чакърова

Нашата планета е многообразно и красиво място и всяко пътуване, дали реално или на крилете на въображението, ни учи и ни прави по-смели и по-знаещи. Темата на конкурса за детска рисунка на образователен център BRITANIKA „Моето пътешествие около света“ насърчава децата да бъдат любознателни и креативни, да опознават планетата и да вярват, че мечтите могат да ги отведат навсякъде.

Възпитаничката на четвърта подготвителна „Б“ група на детската градина Даника Чакърова взе участие и през декември 2019г. бе класирана сред най-добрите със своята творба „Ню Йорк, САЩ“. Даника получава награда, а рисунката е част от виртуалната изложба на BRITANIKA.

Поздравяваме Даника за успеха и пожелаваме той да отваря врати пред нея за нови постижения, поводи за гордост и разбира се, пътешествия по света!

У Ч Е Б Н А 2 0 1 8 – 1 9 година

Класация в детски конкурс за Камелия Робето

С удоволствие споделяме успеха на четиригодишната Камелия Робето от втора „А“ група „Калинка“, която е класирана от детското списание „Бърборино“ в конкурса за рисунка „На гости на Дядо Коледа“ за 2018г.

Камелия обича да рисува, посещава допълнителната форма по художествена декорация и приложни техники в детската градина. Участието в конкурса е по идея на В. Данева, нейният ръководител.

Поздравления за вдъхновението на нашата художничка!

„Да опазим Черно море“ – конкурс

Децата от четвърта подготвителна група

рисуваха и се включиха в организирания от Института по океанология – Варна конкурс за детска рисунка,

финансиран от европейската Програма за научни изследвания и иновации „Хоризонт 2020“

Бяха наградени Йоана Йовчева, София Славова и Христина Борисова.

Поздравления, деца и учители, за участието!

Публикация на наши колеги

„Житената питка – пътят на хляба“ – М. Йорданова, П. Станкова

Откритите практики през учебната 2017-18 година от вътрешно-квалификационната дейност на детската градина се проведоха по теми от малките проекти на всяка група. Учителите на група „Мечо Пух“ описаха и изпратиха наблюдаваната от педагозите и родителите допълнителна форма на педагогическо взаимодействие в издателството на списание „Детска градина“, която бе публикувана в бр. 4 от 2018г. – http://www.obrazovaniebg.org/sadarzhanie/spisanie-dom-dete-detska-gradina/397-broi-4-2018-g

Това е поредната публикация на нашите колеги в списанието.

Победа в математическото състезание „Малкият принц“

Индивидуална изява на креативност, логика и математически способности

Щастливи сме нашите образователни усилия да бъдат увенчани с победа и отличното преставяне на децата от Четвърта подготвителна група с преподаватели – учителя Деница Миланова и старши учителя Ваня Георгиева. На XII математическо състезание „Малкия принц“ в гр. Варна, организирано от Частно езиково училище и детска градина „Малкият принц“, под егидата на РУО Варна и Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“, Детска градина „Златно зрънце“ излъчи четиринадесет свои представители, които издържаха теста за креативност, въображение, творческо мислене и постигнаха много добри резултати като разрешаваха познавателни проблеми с математически способи, проявяваха математически заложби, търсеха практическо приложение на математически знания.

Поздравления за всички малки, горди участници!

Поздравления за Виктория Анастасова, спечелила призовото трето място в състезанието!

Пожелаваме много бъдещи успехи и удовлетворения!

Млад фигурист

Интервю с Михаела Москова

 

Още за изяви и успехи през годината в Допълнителни дейности – Рокендрол