Десет години заедно

Десет години заедно

На 07.10.2019г. Детска градина №25 „Златно зрънце“ празнично отброи десет успешни години възпитателна и образователна дейност и отбеляза своя рожден ден в присъствието на възпитаниците на детската градина, родители им и експерти от община Варна, направление „Образование и младежки дейности“.
Директорът Мария Динчева подчерта, че екипността, етиката, партньорството са онези, които са водещи в работата през годините и благодари на всички родители за доброто взаимодействие.
Имиджът на детската градина лесно мери постигнатото и не случайно празникът протича под знака на заедността, както и под приза на град Варна за 2019г. като европейска столица на спорта.
Спортен празничен дух изпълни двора на учебно-възпитателното заведение. Настроение, музика, усмивки съпътстваха дефилето на участниците, великолепното изпълнение на мажоретния състав от четвърти подготвителни групи и развлекателните, спортно-подготвителни и подвижни игри, проведени с малките спортисти и техните семейства. Изненади, подаръци, вълнение гарантираха добрия финал на спортното тържество.
„Този празник е ярък знак за натрупан положителен опит и доказателство, че работата с децата заслужава и получава необходимото внимание“, казва в своето поздравление в чест на десетгодишния рожден ден директора на дирекция „Образование и младежки дейности“ Лилия Христова.
Професионализъм и творчество, ентусиазъм и отдаденост нека бележат и занапред пътя на целия екип на ДГ №25 „Златно зрънце“, а доброто развитие, успехи и постижения следват всяко дете, пристъпило прага на детската градина!